ABOUT

ME!

Goni Sago pasionin e tij për aktrim në moshë të re. Plot ambicie, ai ka qenë duke ndjekur qëllimin e tij, përkushtimin kohën dhe energjitë për temat e filmit dhe aktrimit.

Goni në vitin 2016 i është dhënë mundësia për të luajtur në filmin e parë Dashuria S'mjafton dhe që nga ajo ditë nuk u ndal për të shprehur pasionin e tij në aktrim.Ai u be pjesë e shumë audicioneve te huaja falë platformës së internetit ku fitoi shumicën e roleve te tij si figurant apo role kryesore.


Goni eshte pjesë e Shoqatës Artistike "Ferdinand Deda" ku aktualisht vazhdon formimin e tij për të qenë një aktor duke marrë mësime art orator, në mënyrë për të përmirësuar më tej aftësitë e tij dhe për t'u përgatitur për projekte të reja ndërkombëtare të filmit në vitet e ardhëshme.

 
 
 

 GET IN ToUCH! 

contact
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
 

© 2019 by Actor .Goni Sago

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now